Rösta på oss i Allmänhetens röst!

Hejsan!

Webbstjärnan håller en tävling som de kallar för allmänhetens röst. Vi hade blivit väldigt glada om ni skulle vilja rösta på oss, vill ni det behöver ni endast klicka HÄR så lägger ni en kort motivering och er E-post. Vi hade blivit väldigt glada!

Sen vill jag även passa på att berätta att igår var vi på prisutdelning. Tyvärr gav det oss ingen vinst. Men vi är väldigt stolta och nöjda över att vara 1 av de 4 nominerade företagen i kategorin hållbart företagande! Hållbart företagande är ju någonting vi verkligen står för, så det känns väldigt kul. Stort grattis till vinnarna!

Men, rösta gärna på i allmänhetens pris. Det hade gjort oss glada.

Många kramar EVEL UF

T

Dag K

Och så var det över..

Tänk vad mycket tid man lägger på att planera mässor, planera hur montern ska se ut och hur man ska lägga upp det. Sen är det över på några timmar. Vi är trötta och nöjda såhär dagen efter. Vi sålde mer än förväntat och fick många goda ord av folk som passerade.

När vi planerade montern ville vi ha någonting som symboliserade naturen. Så det fick helt enkelt bli en björkskog. Vi tycker att vi lyckades redigt bra med att skapa den där skogsiga som vi ville förmedla. Sen kan man verkligen säga att vi stack ut med alla grenar.

Vi önskar grattis till att som vann någon av tävlingarna som arrangerades och ett STORT tack till våra fina kunder och sponsorer.

Kom ihåg, vill ni kontakta oss angående produkter är det bara att höra av sig här, I webbshoppen, på Facebook eller på Instagram. Sen når man oss ju alltid på mejlen ufevel@gmail.com.

Foto: Vilma Johansson

Imorgon är det dags för dag K!

Hejsan!

Imorgon är det dags för dag K! Som vi har väntat. Är ni lika taggade som vi? Eller ni kanske undrar vad dag K är för något. Det är alltså en mässa som anordnas på Kungsmadskolan för alla UF företag. Det kommer alltså samlas ett gäng UF företag som kommer sälja eller visa sina saker mellan klockan 11-16 den 23/3 på kungsmadskolan i Växjö.

Vi i EVEL UF vill ju såklart att just du kommer och besöker oss. Vi har med oss alla våra produkter, först till kvarn är det alltså som gäller. Kom ihåg, de färgerna vi har just nu kanske aldrig dyker upp igen! Skynda fynda din favorit accessoar i svensk läder från EVEL uf.

Har du inte möjlighet att ta dig till Växjö imorgon den 23/3?  Ta det lugnt, vi finns även på webben. Ni hittar oss HÄR.

Hoppas att vi ses imorgon!

p.s nu när solen är framme behöver du förvara dina solglasögon i någonting. Köp vårt Mobilfodral så undviker du repor på både mobilen och solglasögonen.

Foto: Vilma Johansson

Snart är det dags för DAG K

Hejsan allihopa!

Nu är det snart dags för Kungsmadskolans egna UF mässa Dag K. Det är en mässa som ordnas här på vår skola, kungsmadskolan i Växjö (Sandsbrovägen 21 T). Det kommer finnas ett helt gäng UF företagare på plats, så ni kommer ha mycket att kolla på. Mässan kommer att hållas öppen för besökare mellan 11:00-16:00 och vi vill ju såklart att just DU kommer och hälsar på i vår monter.

Ni kommer kunna köpa våra saker, är det någonting ni verkligen är sugna på så gäller det att passa på. Snart är lagret slut! Vi kommer även svara på era frågor om ni har några, t.ex om hur vi jobbar med hållbart företagande. En kategori vi faktiskt är med och tävlar i. Vi berättar gärna för er hur vi jobbar med det.

Hoppas att vi ses på Kungsmadskolan den 23/3!

 

 

 

 

 

 

Våra populära nyckelringar// Vår populära väska i mörkbrunt 

Foto: Vilma Johansson

Entreprenöskap på riktigt 9/3 ELITE stadshotell

Igår den 9/3 var vi på ELITE stadshotell i växjö på mässan Entreprenörskap på riktigt. Dagen var väldigt bra för vår del. Vi sålde bra och det var trevligt att umgås med andra UF företagare. Vi började dagen med att ställa upp montern. Det var mycket folk och vi hade tagit med oss en stor gren från skogen för att göra vår monter personlig, så det tog lite tid innan vi fick upp allting till plan 2 där vi hade vår plats.

Klockan 11:00 fick vi dessutom gå in till en jury och pitcha vår idé inför en jury inom kategorin hållbart företagande. För ett  tag sen skickade vi in bidrag till tävlingar och det var den vi kom vidare inom. det tycker vi såklart var super kul då Hållbart företagande verkligen är någonting vi jobbar med. Vi använder ju oss som ni vet av spill läder för att vi anser att får man den äran att använda naturmaterial (som vi människor har fått av naturen) så ska man använda allting. ELMO jobbar ständigt med att minska sin påverkan på miljön och vi hjälper dem och naturen genom att ta tillvara på alla användbara naturmaterial. Prisutdelningen är den 28/3 och då vet vi hur de gick för oss. Håll tummarna för vår och naturen skull!

Vi stod på Elite enda till klockan 18. Så det var en väldigt lång dag för oss. Men som sagt var det kul. Vi fick mycket beröm av besökare på grejerna och montern. Att bygga en ”monter” på ytan 1×1.5 m var inte jättelätt. tycker vi lyckades bra.

Nästa säljtillfälle för oss är den 23/3 och då på hemmaplan. Kungsmadskolan Dag K. Hoppas vi ses där, besök gärna vår webbshop om ni är intresserade att köpa någonting innan dess eller inte har någon chans att ta er dit.

Ha de bra så hörs vi.

 

 

EVEL UF till ELITE stadshotell i Växjö

Hej!

Imorgon smäller det. Ni som följer våra andra sociala medier vet att vi imorgon kommer befinna oss på ELITE stadshotell i Växjö där mässan Entreprenöskap på riktigt kommer att hållas iår! Vi ser så mycket fram emot detta och hoppas att vi kommer träffa så många som möjligt av er där.

Vi kommer att ta med oss våra produkter så de kommer vara tillgängliga för försäljning. Ni kan komma och känna och klämma, välja mellan de olika färgerna vi har inne just nu eller bara titta förbi för en trevlig pratstund.

Hoppas att vi ses!

Foto: EVEL UF

Varför just väskor av läder?

Det man kanske frågar sig är hur vi kom på att göra just väskor av läder.  Det hela började med att vi var med på en kick off där vi fick massor av olika tips och inspration från andra som har drivit UF företag. Det var vår VD som först fick iden men de andra var väldigt snabba med att hänga på idén. Vi tyckte att det var rätt segt i början då det var svårt att veta hur man tar ett företag från 0 och framåt. Vi stod givetvis inför en spännande period, men hur tog man sig framåt?

Vi fick jätte bra kontakter och vi besökte en dam 5 minuter härifrån med tåg som eventuellt skulle kunna sy våra accessoarer. Vi var väldigt noga med att vi ville ha det lokalt handsytt. Gemla kändes väldigt lokalt. Vi trivdes med damen, som heter Gittan, och bestämde oss för att hon skulle få sy våra accessoarer.

Vår ide var alltså väskor. Vi hade länge diskuterat problemet med för små fickor och nu hade vi tillverkat väskor som löser de problemen, i svensk läder, lokalt handgjorda. Läder är ett väldigt intressant material anser vi, naturligt och det finns i så himla många färger och former. Vi kan verkligen erbjuda kunden en slitstark väska i ett fantastiskt material och löser vardags problem men försmå fickor.

Foto: Vilma Johansson

Namnskyltar från skyltmax.se

Ett stort tack till skyltmax som har sponsrat oss med så fina namnskyltar! Nu kommer ni lätt se vad vi heter när ni träffar oss på olika ställen där vi är med företaget. Tack!

 

Foto: Vilma Johansson

Julmässa Kungsmadskolan

Den 8 december hade vi julmässa här på vår skola i Växjö!

Dagen började med att vi skulle ha allt klart med våra bord klockan 10:00 och vara uppställda och redo att sälja. Vi hade gjort en lista om vad alla skulle ha med sig så vi hade bra planering och var väl förberedda!

Denna dagen hade vi även ett julerbjudande där våra priser var nersänkta med bra rabatt, detta uppskattade våra kunder.

Hela audiotoriet var fullt med UF företag och det kom både elever, lärare och andra arbetare som kollade och även köpte av flera. Det populäraste den dagen var necessärerna, väskorna och nyckelringarna.

Tack till er som kom och besökte oss denna dagen och hoppas att ni som köpte av oss är nöjda med era accessoarer!

Foto: Vilma Johansson

EVEL UF´s nyhetssida

Hej!

Vad roligt att du har hittat hit. På denna sidan kommer vi publicera nyheter, spännande saker vi gör och vart ni kan hitta oss.

 

« Äldre inlägg

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑