Igår den 9/3 var vi på ELITE stadshotell i växjö på mässan Entreprenörskap på riktigt. Dagen var väldigt bra för vår del. Vi sålde bra och det var trevligt att umgås med andra UF företagare. Vi började dagen med att ställa upp montern. Det var mycket folk och vi hade tagit med oss en stor gren från skogen för att göra vår monter personlig, så det tog lite tid innan vi fick upp allting till plan 2 där vi hade vår plats.

Klockan 11:00 fick vi dessutom gå in till en jury och pitcha vår idé inför en jury inom kategorin hållbart företagande. För ett  tag sen skickade vi in bidrag till tävlingar och det var den vi kom vidare inom. det tycker vi såklart var super kul då Hållbart företagande verkligen är någonting vi jobbar med. Vi använder ju oss som ni vet av spill läder för att vi anser att får man den äran att använda naturmaterial (som vi människor har fått av naturen) så ska man använda allting. ELMO jobbar ständigt med att minska sin påverkan på miljön och vi hjälper dem och naturen genom att ta tillvara på alla användbara naturmaterial. Prisutdelningen är den 28/3 och då vet vi hur de gick för oss. Håll tummarna för vår och naturen skull!

Vi stod på Elite enda till klockan 18. Så det var en väldigt lång dag för oss. Men som sagt var det kul. Vi fick mycket beröm av besökare på grejerna och montern. Att bygga en ”monter” på ytan 1×1.5 m var inte jättelätt. tycker vi lyckades bra.

Nästa säljtillfälle för oss är den 23/3 och då på hemmaplan. Kungsmadskolan Dag K. Hoppas vi ses där, besök gärna vår webbshop om ni är intresserade att köpa någonting innan dess eller inte har någon chans att ta er dit.

Ha de bra så hörs vi.